Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Slotenmaker Venray | 24 uur Slotenservice

Bel Gratis 0800-1850 voor de Slotenmaker

Bent u op zoek naar een slotenmaker? Bel dan 0800-1850 u wordt direct doorverbonden met de slotenmaker van Roermond. slotenmakers-venray

24 uur Slotenservice Venray

Slot kapot, Sleutel kwijtgeraakt of bent u Buitengesloten? Geen paniek, Uw slotenspecialist in Venray werkt met een 24-uurs sleutelservice. Dit betekent dat u ons dag en nacht, 365 dagen per jaar kunt bereiken als u problemen heeft met uw hang- en sluitwerk. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren uw woning weer kunt betreden.

Is er bij u ingebroken? Neem ook dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de inbraakschade hersteld wordt en plaatsen nieuw hang- en sluitwerk zodat een tweede inbraak voorkomen wordt.

Over onze Slotenservice

Wij de specialist in beveiliging: bij onze slotenmaker in Venray vindt u altijd wat u zoekt. Als u niet zeker weet wat u zoekt, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers om advies te krijgen over uw hang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk

U kunt ervoor zorgen dat uw woning het Certificaat Veilige Woning krijgt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van hang- en sluitwerk dat aan de hoge eisen voor inbraakpreventie voldoet. Hoe kunt u dit herkennen? Bij dit hang- en sluitwerk staat het logo van de SKG (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen) op de verpakking. Het aantal sterren geeft aan in hoeverre het slot inbraak werend is. Van één ding bent u in ieder geval verzekerd: U kunt weer veilig uw huis of bedrijfspand achter u op slot doen.

 

Bel gratis 0800-1850
Direct met spoed Slotenmaker Venray

Wanneer u belt naar ons gratis nummer wordt u rechtstreeks doorverbonden met een erkende slotenmaker. De vakmannen in ons netwerk zijn geselecteerd op kwaliteit en service. Of het nu gaat om met spoed uw slot te vervangen of om uw huis beter te beveiligen door bijvoorbeeld uw sloten te laten vervangen door meerpuntssluitingen, u heeft altijd te maken met een vakman met de juiste apparatuur.

Onze slotenmakers zijn in het bezit van een kwaliteitslabel. Dit kan een keurmerk, een certificaat of een erkenningsregeling zijn. Afhankelijk van het soort label gelden onderstaande punten voor onze slotenmakers.

1. Gegarandeerd kwaliteit leveren
2. Aan opgestelde eisen voldoen om die kwaliteit te garanderen
3. Ze worden gecontroleerd op het naleven van die eisen.

slotenmaker Venray

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten slotenmaker in Venray is geselecteerd op kwaliteit en service.