Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Slotenmaker Medemblik | 24 uur Service

Bel Gratis 0800-1850

Slotenmaker RUVO is de 24 uur slotenmaker in Medemblik. Is uw slot kapot, bent u de sleutel kwijt of is er toch ingebroken?
Ruvo InbraakbeveiligingBel dan nu gratis met 0800-1850 en u wordt direct in contact gebracht met RUVO, de slotenmaker in Medemblik.

Werkzaamheden Slotenmaker

Sinds 2003 is RUVO een begrip in Medemblik. Sinds dien is RUVO gespecialiseerd in bouwkundige beveiligingen, toegangscontrole, sluitsystemen, sleutels en sloten. Ook geven wij graag advies over uw hang- en sluitwerk en of uw huis of bedrijfspand voldoende beveiligd is. Ook leveren wij het juiste type kluis of data safe, zodat u al uw waardevolle bezittingen kunt beschermen tegen diefstal of brand.

24 uur Slotenservice

Wij van RUVO proberen altijd zo snel mogelijk in Medemblik te zijn, zodat wij meteen het probleem op kunnen lossen. Wat wij willen is dat u zich veilig moet voelen in uw eigen huis. Het leveren van kwaliteit en een prettige behandeling zorgen ervoor dat u een tevreden klant wordt en blijft.

De bewezen feiten van een inbraak

 - Er vindt elke 3 minuten een woninginbraak plaats!
 - 70% van de Nederlanders denkt ten onrechte dat hun woning voldoende beveiligd is!
 - Inbraken vinden steeds vaker overdag plaats!
 - 75% van de inbraken vindt plaats via de begane grond!
 - Een inbreker met eenvoudig gereedschap heeft gemiddeld 30 seconden nodig om een niet beveiligde woning binnen te dringen!
 - Een inbreker neemt niet langer dan 3 minuten de moeite om een woning binnen te dringen!
 - Producten met het keurmerk SKG** zijn getest op 5 minuten inbraakwerendheid!
 - Door het plaatsen van SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk neemt de kans op inbraak met 90% af!
 - Herkenning van SKG-producten voorkomt inbraakpogingen! 

Twijfel niet langer, bel nu gratis 0800-1850
Direct met spoed Slotenmaker Medemblik

Wanneer u belt naar ons gratis nummer wordt u rechtstreeks doorverbonden met een erkende slotenmaker. De vakmannen in ons netwerk zijn geselecteerd op kwaliteit en service. Of het nu gaat om met spoed uw slot te vervangen of om uw huis beter te beveiligen door bijvoorbeeld uw sloten te laten vervangen door meerpuntssluitingen, u heeft altijd te maken met een vakman met de juiste apparatuur.

Onze slotenmakers zijn in het bezit van een kwaliteitslabel. Dit kan een keurmerk, een certificaat of een erkenningsregeling zijn. Afhankelijk van het soort label gelden onderstaande punten voor onze slotenmakers.

1. Gegarandeerd kwaliteit leveren
2. Aan opgestelde eisen voldoen om die kwaliteit te garanderen
3. Ze worden gecontroleerd op het naleven van die eisen.

slotenmaker Medemblik

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten slotenmaker in Medemblik is geselecteerd op kwaliteit en service.