Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Slotenmaker Hoorn | 24/7 Spoed Service

Slotenmaker Hoorn 24 uur service is dag en nacht bereikbaar voor alle
denkbare noodgevallen. Sleutels verloren? Sleutels vergeten?
Geen paniek maar neem contact op et onze slotenmakers in Hoorn
via ons gratis telefoonnummer 0800-1850.

 

24 uur Slotenmaker Hoorn

Slotenmaker Hoorn

Onze slotenmakers in Hoorn staan 24 uur per dag klaar voor alle denkbare noodgevallen. Zoekt u een slotenmaker omdat u uw sleutel verloren bent? Of bent u uw huissleutels vergeten? De slotenmaker in Hoorn is binnen 30 minuten aanwezig om de deur te openen.

Onze erkende slotenmakers zijn snel ter plaatse, en kunnen deuren open zonder sleutel en zonder schade achter te laten aan deuren en of kozijnen.

U kunt onze slotenmakers 24/7 bellen voor onder andere:

 • Verloren sleutels
 • Vergeten sleutel
 • Buitensluiting
 • inbraakschade
 • Afgebroken sleutels
 • Defecte sloten

 

Inbraak preventie

Wilt u uw woning beter beveiligen tegen inbraak? Uit onderzoek is gebleken dat inbraken en diefstallen bij bedrijven procentueel aan het afnemen zijn. Echter waren er de afgelopen jaren wel meer woninginbraken geweest...

Het beter beveiligen van uw woning is ten alle tijde een goede investering, er zijn al verschillende verzekeringsmaatschappijen welke een korting geven bij een goed beveiligde woning! Vervang het oude hang en sluitwerk voor nieuw veilige sloten met het PKVW (politie keurmerk veilig wonen) en let op het SKG keurmerk bij het uitzoeken van uw nieuwe sloten.

Wilt u meer informatie over het beter beveiligen van uw woning? Neem dan gerust eens contact op met onze slotenmakers in Hoorn. Wij staan dag en nacht klaar om antwoord te geven op uw vragen of u te helpen bij noodsituaties. U kunt ons bereiken via ons landelijke servicenummer 0800-1850.

 

Feiten over woning inbraak en inbraak preventie

 • Er vindt gemiddeld elke 3 minuten een woninginbraak plaats
 • 70% van de Nederlanders denkt ten onrechte dat hun woning voldoende beveiligd is
 • Inbraken vinden steeds vaker overdag plaats 75% van de inbraken vindt plaats via de begane grond
 • Een inbreker met eenvoudig gereedschap heeft gemiddeld 30 seconden nodig om een niet beveiligde woning binnen te dringen
 • Een inbreker neemt niet langer dan 3 minuten de moeite om een woning binnen te dringen

Producten met het keurmerk SKG** zijn getest op 5 minuten inbraak vertragend Door het plaatsen van SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk neemt de kans op inbraak met 90% af! Herkenning van SKG-producten voorkomt inbraakpogingen!Direct met spoed Slotenmaker Hoorn

Wanneer u belt naar ons gratis nummer wordt u rechtstreeks doorverbonden met een erkende slotenmaker. De vakmannen in ons netwerk zijn geselecteerd op kwaliteit en service. Of het nu gaat om met spoed uw slot te vervangen of om uw huis beter te beveiligen door bijvoorbeeld uw sloten te laten vervangen door meerpuntssluitingen, u heeft altijd te maken met een vakman met de juiste apparatuur.

Onze slotenmakers zijn in het bezit van een kwaliteitslabel. Dit kan een keurmerk, een certificaat of een erkenningsregeling zijn. Afhankelijk van het soort label gelden onderstaande punten voor onze slotenmakers.

1. Gegarandeerd kwaliteit leveren
2. Aan opgestelde eisen voldoen om die kwaliteit te garanderen
3. Ze worden gecontroleerd op het naleven van die eisen.

slotenmaker Hoorn

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten slotenmaker in Hoorn is geselecteerd op kwaliteit en service.