Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Slotenmaker Haarlem | 24 uur Service

Bel Gratis 0800-1850 met de slotenmaker

Van Wageningen Security is een zeer vakkundig slotenmakerbedrijf en kan u van dienst zijn bij de meest uiteenlopende diensten. Wij zijn zowel deskundig in bijvoorbeeld het openen van deuren, het vervangen van sloten, plaatsen van deurbeslag, cilinders en raambeslag, maar ook voor het plaatsen van beveiliging en advies over beveiliging van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. 


Slotenmaker spoed

24 uur Slotenservice Haarlem

Van Wageningen Security 24-uur sleutelservice helpt u snel in geval van nood!

Heeft u direct een slotenmaker nodig? Omdat u bijvoorbeeld buitengesloten bent of inbraakschade heeft? onze slotenmaker in Haalem Van Wageningen 24/7 voor u klaar.
Wij zijn gespecialiseerd in het openen van deuren, hierdoor kunnen wij voor uw zonder schade aan te brengen u toegang verschaffen tot uw woning. Wanneer u inbraakschade heeft en wij dit niet direct kunnen repareren kunnen wij ter plaatsen een noodvoorziening plaatsen.

Dag en Nacht bereikbaar

Van Wageningen Security is een zeer vakkundig slotenmaker in Haarlem en kan u van dienst zijn bij de meest uiteenlopende diensten. Wij zijn zowel deskundig in bijvoorbeeld het openen van deuren, het vervangen van sloten, plaatsen van deurbeslag, cilinders en raambeslag, maar ook voor het plaatsen van beveiliging en advies over beveiliging van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. 

Toegangscontrole

Heeft u een bedrijf en wilt u meerdere werknemers toegang verlenen aan bepaalde ruimtes?
Dit kunt u eenvoudig doen doormiddel van toegangscontrole. Wij hebben de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toegangscontrole. Of het nou in de vorm van elektronische cilinders of paslezers met sleutels of pasjes is, wij bieden u een passende oplossing.


Ook hebben wij de  nodige ervaring met het opzetten van (grote) sluitplannen.
Deze sluitplannen worden op professionele wijze ontwikkeld en zal volledig naar uw wens worden ingevuld. Een sluitplan houdt in dat personen die toegangsrechten hebben voor diverse deuren binnen een installatie, altijd slechts een sleutel nodig hebben.


Voordelen van een sluitplan

  • Veiligheid, met zo min mogelijk sleutels
  • Comfort, Omdat u maar een sleutel nodig heeft voor alle sloten
  • Eenvoudig
  • U kunt bepalen wie toegang heeft tot welke ruimtes
  • Verschillende soorten sloten met één sleutel

Direct contact met de slotenmaker in Haarlem? Bel ons dan geheel gratis op telefoonnummer 0800-1850 en krijg direct een slotenmaker in Haarlem aan de lijn.Direct met spoed Slotenmaker Haarlem

Wanneer u belt naar ons gratis nummer wordt u rechtstreeks doorverbonden met een erkende slotenmaker. De vakmannen in ons netwerk zijn geselecteerd op kwaliteit en service. Of het nu gaat om met spoed uw slot te vervangen of om uw huis beter te beveiligen door bijvoorbeeld uw sloten te laten vervangen door meerpuntssluitingen, u heeft altijd te maken met een vakman met de juiste apparatuur.

Onze slotenmakers zijn in het bezit van een kwaliteitslabel. Dit kan een keurmerk, een certificaat of een erkenningsregeling zijn. Afhankelijk van het soort label gelden onderstaande punten voor onze slotenmakers.

1. Gegarandeerd kwaliteit leveren
2. Aan opgestelde eisen voldoen om die kwaliteit te garanderen
3. Ze worden gecontroleerd op het naleven van die eisen.

slotenmaker Haarlem

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten slotenmaker in Haarlem is geselecteerd op kwaliteit en service.