Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Glaszetter Hillegom | Glaspunt

Bel Gratis 0800-1850

 

Glaspunt® is de specialist op het gebied van glas. Zij leveren en monteren alle mogelijke soorten glas en soortgelijke artikelen.

Glaszetters

Als u direct een glaszetter in Hillegom nodig heeft, belt u direct 0800-1850 voor een snelle en goede service. Bij noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse!

Wij geven u graag advies op maat, helemaal toegesneden op uw situatie. Zo wel op het gebied van dubbel glas, brandwerend glas als over een andere specifieke toepassing van glas. Uiteraard volgt na een deskundig advies een snelle en feilloze uitvoering.

Glaspunt® helpt in heel Nederland.

24 uur Glasservice

Met 50 locaties en 200 auto's in Nederland proberen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw kapotte of beschadigde ruit te vervangen of te repareren in Hillegom. Wij hebben daarom een uitstekende 24 uur service. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar om uw kapotte of beschadigde ruit te kunnen vervangen. Dus ook bij spoed belt u gratis 0800-1850

Glaszetter Glaspunt

Kwaliteitskeurmerk FEOR

Glaspunt kent zijn producten door en door en we volgens nauwkeurig de weg die een product aflegt, op deze manier kunnen wij u verzekeren dat de kwaliteit optimaal is. Alle beglazingen zijn voorzien van KOMO keur en CE Markering. Zo kunnen we topkwaliteit garanderen. En zijn er toch eens twijfels of vragen over de kwaliteit? Dan kunnen we heel snel ingrijpen, desnoods producten tegenhouden en direct verbetering doorvoeren. Met FEOR garanderen wij u een uitstekende kwaliteit. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden blijven. Dus is uw ruit kapot? Neem snel contact op met glaszetter Glaspunt in Hillegom.

Glasservice Hillegom

Wij van Glaspunt® plaatsen niet zomaar een raam/glas bij u thuis. U mag natuurlijk uw eigen glassoort bepalen, maar wij zijn er natuurlijk ook om u daarover deskundig advies te kunnen bieden. Glas in uw huis is niet zomaar iets, het beschermd u zelf, uw dierbaren en natuurlijk uw bezittingen. Daarom is het van groot belang dat het werk zorgvuldig gebeurd en dat wij u naar tevredenheid onze service kunnen bieden.

Is uw glas kapot, beschadigd of zit er een barst in? Twijfel dan niet langer en bel onze glasservice. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar te bereiken via het gratis nummer: 0800-1850Direct een glaszetter in Hillegom

Voor alle glaszetter werkzaamheden kunt u bellen. Onderstaand een aantal werkzaamheden.

- Herstellen van glasschade
- Vervangen van enkel glas voor dubbelglas
- Inzetten van HR+ glas
- Inzetten van inbraakwerend glas
- Inzetten van brandwerend glas
- Inzetten van Zonwerend
- Advies en installatie
- Herstellen van inbraakschade 

Onze glaszetters geven u graag advies op maat, helemaal toegesneden op uw situatie. Zo wel op het gebied van dubbel glas, brandwerend glas als over een andere specifieke toepassing van glas. Uiteraard volgt na een deskundig advies een snelle en feilloze installatie. Neem contact op via het gratis nummer 0800-1850! De dichtstbijzijnde beschikbare glaszetter komt graag bij u thuis.

glaszetter Hillegom