Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!
homeBranches › Hulp bij Inbraakschade

Hulp bij Inbraakschade

SPOED INBRAAKSCHADE >> bel gratis: 0800-1850 Beste keus

Is er in uw woning ingebroken? En heeft u schade dat u graag snel en vakkundig wilt laten repareren. Bel dan snel ons gratis nummer 0800-1850 voor een slotenmaker bij u in de buurt. In geval van glasschade staan onze glaszetters ook voor u klaar. 

Inbraakschade

Reparatie inbraakschade

Onze slotenmakers en glaszetters kunnen inbraakschade aan uw woning repareren. Bij inbraak kan namelijk een slot zijn geforceerd of een ruit stuk gemaakt. Inbraakschade herstel kan betekenen:

  • Het vervangen van glas 
  • Repareren van uw kozijnen
  • Vervangen van hang- en sluitwerk
  • Aanbrengen van een noodvoorziening
  • Aanbrengen van (nieuwe) inbraakbeveiliging

U kunt onze 24 uursservice gratis bellen via nummer 0800-1850. Wanneer u het wenst kunnen we ´s nachts een noodreparatie maken, zodat u weer veilig in uw woning kan slapen.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

De materiële schade en financiële gevolgen kunnen behoorlijk ingrijpend zijn. Ook vooral de emotionele gevolgen van een inbraak. Het idee dat er een onbekende in uw huis is geweest en uw persoonlijke spullen heeft aangeraakt, geeft een vervelend en onveilig gevoel. In een woning met een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is de kans op inbraak 90% kleiner dan bij woningen zonder PKVW. Dat is voor veel mensen een geruststellende gedachte.
Bel 0800-1850 en laat u door een slotenmaker adviseren betreft het PKVW keurmerk.  

0800-1850 is het enige gratis calamiteiten spoed servicenummer van Nederland die u rechtstreeks in contact brengt met een vakkundige vakman.

www.08001850.nl:  BESTE KEUS 2013! Beste vakman keuze